Släp- och trailerspecialist - Om oss

AG Trailer grundades redan 1938 och utförde reparationer på bland annat containers. Försäljning & uthyrning av släp o trailers ökade allt eftersom och under slutet av 90-talet bli grundstommen av företaget. Då vi alltid kallades AG Trailer så beslutades en namn ändring till AG Trailer 2013. Idag är vi marknadsledande släp- och trailerspecialist med marknadens bästa utbud på tunga släpfordon till försäljning och uthyrning. Klicka på flikarna i menyn för att se vad vi kan erbjuda för just dig. 
 

Hyr trailer

Om du har ett behov en kortare period gör du din bästa affär genom att hyra din utrustning hos oss. Vi ser till att du hyr till ett pris som gör att du fortfarande kan hålla hög lönsamhet på dina transporter.

Ring oss och förhör dig om möjligheterna.
 

Köp ny trailer

När du köper en ny trailer från AG Trailer är du alltid säker på att du får en hög kvalitet för dina pengar och branschens bästa service. Se våra många alternativ - både under "Nytt i lager" och under "Levererat". Vi kan också erbjuda en av marknadens bästa finansieringar.

Ni är mer än välkomna att kontakta vår försäljningsavdelning för mer information.
 

Köp begagnad trailer

Även om du väljer att köpa din släpvagn begagnad, så ser vi på AG Trailer alltid till att din vagn ses över och servas innan leverans för att på så sätt garantera att just ditt köp uppfyller våra högt ställda kvalitetskrav. Vi erbjuder också garanti på våra begagnade enheter! Vi kan erbjuda en av marknadens bästa finansieringar, kom o kolla på en trailer idag, ta med den hem samma dag! Har du ytterligare frågor är du mer än välkommen att kontakta vår försäljningsavdelning.