Släp- och trailerspecialist - om oss

AG Trailer grundades redan 1938 som en ren verkstad specialiserad mot tunga efterfordon, på den tiden hette bolaget AG Service AB.
Behovet av att minska stilleståndstid ökade och på den vägen började vi hyra ut "lånetrailers" under tiden kundernas fordon befann sig på verkstaden. 
Försäljning och uthyrning av släp och trailers ökade allt eftersom och kom under slutet av 90-talet bli grundstommen av företaget.
Då vi alltid kallats för AG Trailer så beslutades en namnändring till just AG Trailer 2013.
Under 2015 utökade vi vår verkstadskapacitet genom att bygga en ny verkstad med större möjligheter för att hantera både långa och kompletta ekipage. Idag är vi en marknadsledande släp- och trailerspecialist med marknadens bästa utbud på tunga släpfordon till försäljning och uthyrning.
Vill du också bli en utav våra hundratals nöjda kunder?

Ni är mer än välkomna att kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa just dig.

 

 

Köp begagnad trailer

Även om du väljer att köpa din släpvagn begagnad, så ser vi på AG Trailer alltid till att din vagn ses över och servas innan leverans, för att på så sätt garantera att ditt köp uppfyller våra högt ställda kvalitetskrav. Vi erbjuder också garanti på våra begagnade enheter. 

Vi kan erbjuda en av marknadens bästa finansieringar, kom och kolla på en trailer idag, ta med den hem samma dag! Har du ytterligare frågor är du mer än välkommen att kontakta vår försäljningsavdelning.

 

Hyr trailer

Behov under en kortare? Hyr din utrustning hos oss. Hos oss hyr du till ett pris som gör att du kan hålla hög lönsamhet på dina transporter. Ring oss och förhör dig om möjligheterna.
 

Köp ny trailer

När du köper en ny trailer från AG Trailer är du alltid säker på att du får en hög kvalitet och branschens bästa service. Vi kan också erbjuda en av marknadens bästa finansieringar.